20 Augustus 2020 – Heenreis via Babberich

Een lang weekend, groepsreis georganiseerd door Horizon Motorreizen, naar en in Sauerland. Midden in Coronatijd, maar na een aantal annuleringen was er nėt een gaatje waarin – met allerlei maatregelen – we konden ontsnappen uit de Covid-bubbel.

Heenreis verliep via Babberich. Bij Babberich afgesproken met een paar medereizigers om de heemroute te rijden.

Eerst de K3 gevolgd, een mooie rustige brede weg. Via heuvelachtig terrein, Senden, Beckum en Lippental naar het Sauerland. Hier begint het wat hoger te worden.

Langs de stuwdam van de Hennesee naar het natuurpark Sauerland-Rothahrgebirge en via Winterberg naar het hotel ‘Kuckuck’ .  

Klik op een foto voor een vergroting of door de galerij heen te bladeren.

21 Augustus 2022 – Dagroute 1 

Via een kleine stuwdam (Glingenbachtalsperre), langs de rivier Lenne naar het meer de Sorpesee. via de B229, richting de Möhnesee. Je rijd hier door het wildpark Tropfsteinhohle. Net voor de Möhnesee kruis je eerst nog de Hevesee. Deze beiden meren liggen tegen elkaar aan. 

Hieronder weer een impressie van de dag. Klik op een foto voor een vergroting of door de galerij heen te bladeren.

22 Augustus 2020 – Dagroute 2

Vandaag natuurpark Kellerwald- Edersee.Veel vakwerk huizen, af en toe wat slechtere wegen, maar meestal strak asfalt. Langs de Affolderner See en het stuwmeer Edersee. Dit is zo’n beetje naast het Naturpark Kellerwald-Edersee. Ook nog langs de twee huisjes op zijn kop gereden.

Hieronder weer een impressie. Klik op een foto voor een vergroting of de galerij verder te bekijken.

23 Augustus 2020 – Terugreis via Venlo

Valt weinig over te vertellen, binnendoor via mooie slingerende wegen, via Bad Berleburg. Daarna wat bredere wegen, en bij km stand 218 pas de snelweg. Hierna door naar huis. Mooi besteed weekend weer, en weer mooie gelijkgezinde mensen ontmoet!

Hieronder de impressie. Klik op een foto voor een vergroting, of om de galerij verder te bekijken.