11 Juni 2023, Heenreis

Weekje met Hannie naar een vrij luxe hotel in Sauerland, Göbel’s hotel bij de DiemelSee. Sommige willen ook mee, maar mogen niet. Niet al te ver rijden, maar we krijgen het toch voor elkaar om in een dikke file te belanden.

Hoe lang kan je doen over zo’n 300 km? Pffff… maar aangekomen bij hotel. Klinkt best wel als een foute naam, Maar eerste indruk is heel er goed. Grote kamer met vide en extra familie- kamers met o.a. 2e tv. En met balkon, uitzicht op meer. Luxe hoor 😊.

12 Juni 2023, Fürstenberg Aabach-Talsperre

Heel weinig verkeer, mooi weer. Rondje noord-Sauerland. En ze hebben een schoolklasje ingericht zo te zien bij een stuwmeer.

13 Juni 2023, Sachsenberg

Route ten oosten van Winterberg. Wordt over leuke weggetjes gestuurd. Komt mijn off-road cursus toch nog van pas 😊. En natuurlijk ook de wegwerkzaamheden met 🚦. Weinig specifieke uitzichtpunten, wel mooie wegen tussen veel bomen.

En vlak bij huis: een doodlopende weg, genaamd ‘Auf dem Knochen’, en daar blijkt ook nog een kinderspeelplaats te staan. apart.

14 Juni 2023, Klooster Flechtdorf

Even gestopt bij een klooster. Rustgevend wel… daarna een kort random rondje gedaan op de motor (geen route gevolgd), vanmiddag met de auto naar Winterberg met z’n 2-tjes. Terrasje gepakt, winkeltjes bekeken, geen foto’s van..

15 Juni 2023, Hindernissen

Even prioriteits-inkopen onderweg…. Wijn en koffie.

Erg relaxed weer op de stopplekken. Weer vreselijk rustig hier. Natuurpark onder snelweg. Wel een route met hindernissen, hij/zij wil me allerlei wegen insturen waar ik niet in mag, of er is een weg afgesloten waar ik ook met de motor niet door kan ( wel eerst proberen natuurlijk 🤪), en waarom zou je omleidingsborden plaatsen… Maar maakt het stiekem toch leuker 🤣

Al met al een ontzettend relaxte vakantie. Mooi weer, mooi hotel, weinig verkeer, strakke wegen. Geen spannende vergezichten en haarspeldbochten, maar wel relaxed rijden tussen bossen.